Naturterapi v/Marie Sommer

Naturterapi v/Marie Sommer


Call Now
60647960
Bookmark

About

Genfind roen – vær med naturen

Marie arbejder med naturterapi, hvor hun kombinerer følelsesmæssige, sanselige og kropslige aspekter. Hos Marie bliver du set, hørt og mødt som du er. Hun støtter din personlige udvikling, hjælper dig med at blive bevidst om dine egne og naturens værdier, og opleve naturens helende effekt på krop og sind.

Marie bor i en lille skov ved Mariagerfjord og har selv oplevet stress og uro, hvilket motiverer hende til at hjælpe andre gennem naturterapi. Terapien foregår udendørs, hvor naturen bruges som assistent i den terapeutiske proces. Naturens symboler og sansestimuli hjælper med at åbne det ubevidste sind og det ikke-viljestyrede neurologiske system, hvilket kan føre til dybere terapeutiske oplevelser.

Den fysiologiske effekt af naturterapi inkluderer regulering af kredsløb, skeletmuskulatur og hormonsystemet, hvilket kan harmonisere muskelspændinger og øge niveauerne af lykkehormoner og tilknytningshormoner, samtidig med at stresshormoner sænkes.

Review

Average rating

5.0 / 5

Rating breakdown

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Peter Garbæk
May 21, 2024
En Beroligende og Lyttende Naturterapeut
Marie er en utrolig rolig og lyttende naturterapeut. Hun har en varm og imødekommende tilgang, som gør, at man føler sig set og forstået. Med hendes støtte kombinereret med den rolige effekt af naturen oplever man virkelig en dyb, personlig udvikling. Jeg kan varmt anbefale Marie til alle, der søger en beroligende og effektiv terapeutisk oplevelse.

Submit your review

Subject
Rating
Comments